Meddelanden

Du är inte inloggad.

Online

Vi har 82 besökare online
Home Nyheter
Nattliga transporter PDF

För vissa kunder är tidsaspekten viktigare än för andra. Många transportköpare har nog ibland erfarit att delar av personalen stått sysslolösa i väntan på reservdelar och/eller förnödenheter. En enda timme kan ibland kosta stora pengar.  Får man i det läget besked från den ordinarie transportören att godset i bästa fall anländer under dagen, alternativt senare under veckan, gäller det att inneha starka nerver samt en god soliditet.

 
Val av transportpartner PDF

I takt med tiden har transporterna blivit lyhörda. Med moderna ruttplaneringssystem och GPS kan en transport snabbt anpassa sig till nya behov. Att med bibehållen optimering samt effektivitet, ändå kunna tillgodose nya krav och önskemål genom ett flexibelt tänkande, är inte alltid helt okomplicerat. Men kombinerar man nödvändig erfarenhet och rutin, tillsammans med tekniska hjälpmedel. Det mesta går att lösa om viljan och kunnandet finns med andra ord.

Utöver transportköpares baskrav på sina respektive transportörer avseende exakthet i tid och rum, alltså att leverera  på rätt plats i rätt tid, finns hos många en annan väsentlig aspekt. Nämligen säkerhet. Även om ett parti högvärdegods är helförsäkrat, uppstår ändå dryga kostnader i form av självrisker, administrativ uppföljning och utredningar, produktionsbortfall m m, m m. Ett stulet fordon kan ta många veckor att återfinna, och då står sannolikt inget av värde kvar på flaket.  Med bland annat GPS-utrustning kan man per omgående för den lokala ordningsmakten peka ut exakt var fordonet befinner sig just nu, samt givetvis även hastighet och riktning.


 Sajtkarta  |  Om cookies  |  Copyright © 2008-2009 Bröderna Bäver Transport AB  |